...

Een professionele website voor uw restaurant

Digitaal Restaurant biedt de alles-in-één-oplossing voor mobiel, tablet en desktop.

100% Responsive

Alle websites die wij leveren staan garant voor een prachtige weergave op de meest voorkomende smartphones, tablets en desktops.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

De juiste tools worden ingezet om jouw restaurant website online zichtbaar te maken. Wij zorgen ervoor dat klanten uw website gemakkelijk kunnen vinden.

Online reserveren

Integreer de mogelijkheid voor online reserveringen. Zo kunnen potentiele gasten altijd en op ieder apparaat een tafel bij jou reserveren.

Geïntegreerd online bestelsysteem

Digitaal Restaurant biedt de tools van Jamezz Web order diensten aan. Gebouwd met de nieuwste en beste technologie blijft de concurrentie voor.

Geoptimaliseerde gebruikersinterface

Een gestroomlijnde en eenvoudig te gebruiken website is de sleutel tot het omzetten van bezoekers naar klanten. Bied hen wat zij willen.

Content management systeem

Maak zelf updates op jouw restaurant website en pas bijvoorbeeld het menu of aanbiedingen aan. Eenvoudig en mogelijk zonder enige programmeerkennis.

Websites snel geladen

Niemand houdt ervan te moeten wachten. Daarom zorgen wij ervoor dat onze websites, vooral op mobiele apparaten, snel geladen worden.

Social media integratie

Standaard voegt Digitaal Restaurant relevante social media kanalen toe aan jouw restaurant website. Zo moedigen wij klanten aan om jouw informatie te delen.

Rapporten & Analyses

Meten = weten. Eenvoudig toegang tot verschillende rapporten en analytics over jouw marketinginspanningen. Analyseer & leer.

customer brand logo
customer brand logo
customer brand logo
customer brand logo

Digitaal Restaurant
Jouw partner voor

Door het inzetten van de juiste oplossingen helpt Digitaal Restaurant met het versterken van de relatie met jouw klant. Samen zullen wij een geschikte marketingstrategie bepalen, met als resultaat het vergroten van zowel uw online als offline business. Dit doen wij door het bouwen en vermarkten van restaurant websites en marketing tools zoals Jamezz, Resengo en online adverteren.

Your Brand, Our Solution

Passende huisstijl

Online bestellen integreren

Responsive website

Websites snel geladen

Online Reserveren integrerenJouw doelgroep bevindt zich online

Ruim 85% van de Nederlanders zoekt dagelijks gemiddeld 30 minuten online naar producten en diensten. Ook jouw klanten. Als jij deze niet wilt missen, is het belangrijk dat u een professionele website heeft die aansluit op jouw wensen, maar ook op die van jouw klanten. De website dient gevonden te worden via Google, moet aantrekkelijk zijn en zeer gebruiksvriendelijk. Ook is het belangrijk dat uw site goed te gebruiken is op zowel pc, tablet als mobiele telefoon.

...

Restaurants & bezorgservices

Jaarlijks
Maandelijks
Professionele website
35 /maand

Design & opstarten: éénmalig € 799,-

100% Responsive

Zoekmachine vriendelijk

Content management systeem

Social media integratie

Online reserveren integratie

Online bestelsysteem integratie

Onderhoudsvriendelijk

Hosting + Domeinnaam

Module meertaligheid

Maak een afspraak

Hotel & Hospitality

We bieden ook pakketten voor Hotel & Hospitality aan. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op
Start nu

Vandaag nog uw restaurant online

Ga vandaag nog aan de slag! Neem contact met ons op dan zorgen wij voor een passende oplossing voor uw restaurant.

Maak een afspraak